![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]() Ražniči (Most přes chuťovou řeku)
brambory cibule Robi uzené tofu zeleninový bujón pepř, česnek
sůl, sojovou omáčku Nejprve připravíme marinádu, do které vložíme čtverečky robi a tofu. Složení marinády sojová omáčka, olej, zeleninový bujón, kousky uzeného tofu. Můžete použít marinovací koření, nálev do polévky, koření: tandori masala, výborná je čubrica (Bulharsko), chili apod. Podlijeme vodou, do které přidáme tandori, čubricu, zel. bujón a prolisujeme česnek a trochu solčianky a olej. Můžeme také nechat na ražničí rozpustit sýr. Během pečení poléváme marinádou a vodou. Recept můžeme různě obměňovat přidáním tvrdého sýra, klasa, tofu. ![]() | ![]() | ![]() |