Zpět na recepty Zpět na sezoní |
Recept na tradičního vánočního kapra Vážená redakce, posílám Vám recept na našeho "tradičního vánočního kapra". Je to úplně jednoduché a přitom dobroučké. Sójové plátky povaříme v osolené vodě s libovolným kořením. Vymačkáme přebytečnou vodu a připravíme si klasický trojobal. A pozor! Teď přijde to nejdůležitější!! Před obalením potřeme každý plátek z obou stran obyčejnou plnotučnou hořčicí. Plátky budou po obalení a osmažení chutnat trochu jinak než obvykle. Mňam!!! Po jídle obvykle funíme nacpáním a spokojeností nad tím, že jsme neublížili žádnému zviřátku a ještě si přitom kulinářsky užili. Dobrou chuť a krásné Vánoce všem. Zvlášť těm, kteří nemyslí jen na sebe a naši malí příbuzní v jejich životě hrají nepostradatelnou roli. Petra Šlapáková |