![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na polévky |
![]() |
![]() Hnědá zelná polévka ![]() zelí bílé 300g přírodní cukr 25g máslo čerstvé 50g zeleninový vývar 1250ml sůl mořská - dle chuti bílý pepř - dle chuti 1) zelí nakrouháme na jemné nudličky. 2) Do nádoby s rozpuštěným máslem nasypeme cukr a mícháme, až cukr začne karamelizovat. Pak přidáme nakrájené zelí a restujeme za stálého míchání do zlatohněda. 3) Zalijeme vývarem, ochutíme solí a pepřem a vaříme na mírném ohni do měkka. Roubíček, J.: Skandinávská kuchyně | ![]() | ![]() |