![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na napoje |
![]() |
![]() Zázvorový čaj
Příprava je jednoduchá: Do 0,5 l kovového hrnku nastrouháme cca 2 polévkové lžíce zázvoru (množství doporučujeme volit individuálně) a dolijeme vodou. Vaříme tak dlouho, až se 2/3 vody vyvaří. Po té scedíme a pijeme teplé. Zázvor má také tu výhodu, že je zásaditý a při konzumaci vitamínu C vyrovnává pH.
Závěrem bychom vám chtěli popřát dobrou chuť, ale v tomto případě se spíše hodí popřát brzké zlepšení zdravotního stavu, tento čaj tedy v této léčebné podobě nelze považovat za pochoutku, ale pomáhá ... | ![]() | ![]() |