Zpět na recepty Zpět hlavní ... |
Ovesné vločky a tempeh olivový olej hořčičné semínko kumín 100 g zeleninové směsy 100 g brukve gigant 1 cibule tandori masala 3 hrsti ovesných vloček 1 tempeh 1/2čajové ličky asafoetidy Na oleji rozpálíme kumín a hořčičné semínko a po chvíli přidáme i nadrobno nakrájenou cibuli. A zesklovatí, přisypeme zeleninovou směs a na nudličky nakrájenou brukev. A na rozpáleném oleji několikrát obrátíme. Potom podlijeme hrnkem vody 10 minut vaříme. Po té přimícháme nadrobno nakrájený tempeh, tři petky tandori masaly, asafoetidu a ovesné vločky. Pokud je potřeba opět podlijeme hrnkem vody tak, aby se nám ovesné vločky dobře uvařily. Podáváme s brambory a salátem s čínského zelí. Dobrou chu. |