![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]() BRAMBOROVÉ PLÁTKY V HRAŠCE SE ŠPENÁTEM Ing.Eliška Škvařilová
olej na smažení Pracovní postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky silné asi půl centimetru.
Hrašku důkladně rozmícháme s vodou na hladké těstíčko.
Plátky brambor namáčíme v těstíčku a postupně smažíme v horkém oleji dozlatova.
Po vyndání z oleje necháme okapat na sítku.
Podáváme: Smažené bramborové plátky jsou velice chutnou přílohou ke špenátu, dušené kapustě, či jakékoli jiné dušené zelenině. Můžeme je podávat i jako samostatný pokrm se zeleninovým salátem. Přejeme vám dobrou chuť. | ![]() | ![]() |