![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na polévky |
![]() |
![]() Bramborový guláš s cerií
500g brambor 100g cibule (dvě menší) 1 lžíce červené papriky 2 lžíce rajčatového protlaku olej, česnek, majoránka
černého hořčičného semínka Na pánvi na oleji zpěníme hořčičné semínko a kumín, posléze i cibuli. Potom přisypeme nakrájenou cérii a krátce smažíme dozlatova. Ke konci vhodíme papriku a až pustí barvu vě podlijeme vodou, přidáme na kostky nakrájené brambory, osolíme a necháme vařit 15-20 minut. Guláš zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě, dochutíme rajčatovým protlakem česnekem a majoránkou.
| ![]() | ![]() |