![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Domácí pec na chleba Nedávno jsme uvedli informace o mlýnku na obilí. Nyní máme pro vás novinku: Domácí pec na chleba. Pěkně si pomeleme obilí např. špaldu. Špalda je prastará obilnina vyjímečná svým složením i chutí, má vysoký podíl proteinů (17% ), kvalitní tuk (2%), s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin, uhlohydráty (68%), vyšší obsah Mg, Ca, K, P, Zn, vysoký obsah vitamínů (mg/100g) : B1 -0,64, B2-0,22, PP-0,6 a další vysoký obsah vlákniny (8,8%). Podporuje trávení a střevní peristaltiku. Připravíme si další přísady: kvasnice, kmín, sůl a další potřebnosti. Vše jednoduše dáme do horní odnímací nádoby ( viz. foto v levo). Přidáme vodu, můžeme také lehce, dle vlastní chuti okořenit. Horní víko uzavřeme, nastavíme na hodinách čas, kdy budeme mít chleba čerstvě připravený. A tím příprava skončila. Přístroj začne ráno hnětat a dělat další činnosti, tak abyste měli ráno vše, tak jak jste si přáli.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() | ![]() |