![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty |
![]() |
![]() SALÁT COLOSEUM 100 g sójového grunulátu s příchutí šunky (1 balení), 300 g těstovin (nejlépe široké, italské z tvrdé pšenice), 100 g majolky, 2 lžíce jogurtu, 4 rajčata, 100 g kukuřice, 100 g ementálu, 1 lžíce kečupu, trocha cukru, sůl, mletý pepř, citronová šťáva, 1 hlávkový salát. ![]() Do osolené vody dáme vařit těstoviny. 5 minut před koncem varu vložíme sójovou šunku a dovaříme společně. Těstoviny se šunkou pak scedíme a dáme vychladnout. Vychladlé je smícháme s drobně pokrájenými kousky rajčat a sýra, přidáme majolku s jogurtem a kukuřicí, dochutíme, promícháme a podáváme vychlazené, obložené listy hlávkového salátu. Zítra další recepty z Vánoční tabule ... | ![]() | ![]() |