![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
zpět |
![]() |
![]() Zapečené čekankové puky Vánoční vegetariánská tabule ... Čekankové puky podélně rozřízneme napůl, narovnáme do vymaštěného pekáče. Na puky volně nasypeme vrstvu nasekaných žampionů a zasypeme parmezánem. Na parmezánovou vrstu nasypeme volně strouhanku smíchanou s kořením - dle vlastní chuti - (dobré je i klasické koření typu vegeta). Nakonec vše pokapeme lehce máslem a necháme na 40 minut zvolna zapéci v troubě. Ve finále je možno ochutit i jogurtovou zálivkou, ale není to nutné. Dobrou chuť. pro Vegetarian.cz Dana Moučková (CH) | ![]() | ![]() |