receptyliteraturapotravinydiskuzezpět na úvodkde se najístkde nakoupitvegetarian.cz
vegetarian.cz
zpět

Růžičková kapusta sypaná sýrem

1 balení mražené růžičkové kapusty

strouhaný sýr /nejlépe parmezán/

3 stroužky česneku

2 lžíce slunečnicového oleje

sůl, pepř, oregano

půlka kostičky zeleninového vývaru Würzl

příloha: vařené brambory

Na oleji zlehka osmahneme mraženou růžičkovou kapustu, přidáme půl kostičky Wurzl rozpuštěné v 0,2dcl horké vody, přiklopíme, podusíme.

Po cca 10 minutách přidáme na drobné plátečky nakrájený česnek, pepř, sůl, oregano, podusíme dalších deset minut. A talíři posypeme nastrouhaným sýrem /nejlépe parmezán/, podáváme s vařeným bramborem.

Dobrou chuť,

Lenka Pončová