![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]() Ražniči se žampiony
1 přírodní tofu 3 střední cibule 200 g žampionů olej, sůl, mletý pepř sojová omáčka
Nakrájíme tofu a robi na přibližně stejné čtverečky a cibuli na kolečka. Jednotlivé kousky napichujeme střídavě na špejle kovové nebo dřevěné. Hotové prosolíme ze všech stran a klademe na pekáček nebo do varného skla a podlijeme do poloviny vodou a 4 lžícemi oleje. Vše potom okořeníme pepřem, česnekem, sojovou omáčkou a nakonec do ní rovnoměrně nasypeme očištěné a na čtvrtky nakrájené žampiony. Pečeme v troubě na 250 stupňů Celsia 45 - 60 minut. Podle potřeby ražniči otáčíme ... | ![]() | ![]() |