![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]() Žampiony s klasem
200-300g klasa na kostky 3 lžíce oleje 1 střední cibule 1/2 lžičky římského kmínu 1/2 lžičky černého hořčičného semínka
2 špetky mletého černého pepře sůl Připravíme si cibuli, kterou najemno nakrájíme a oloupané žampiony rozčtvrtíme. Na oleji necháme zpěnit římský kmín, hořčičné semínko a pak přihodíme cibuli. Tu necháme zesklovatět a přidáme žampiony. Osolíme, promícháme a asi po pěti minutách přilijeme hrnek vody. Okořeníme pepřem, asafoetidou a vodu necháme vřít tak dlouho, dokud se nevyvaří. Potom přidáme klas a dobře promíchané ještě asi 5 minut smažíme. | ![]() | ![]() |