![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]()
4 plátky robi 2 stroučky česneku 3 lžičky plnotučné hořčice sůl kořeněnou mouku na obalení: 3 lžíce mouky, 1lžička červené papriky, 1/2 lžičky mletého kmínu, špetku pepře Robi z obou stran prosolíme, potřeme česnekem a hořčicí. Necháme je asi hodinu zaležet a poté je obalujeme v kořeněné mouce a smažíme dozlatova na oleji. 200 g mexické mražené zeleniny 100 g vařené cizrny 1 lžička soli 1/2 lžičky hořčičného semínka 1/2 lžičky koriandru 1/2 lžičky kurkumy, 1/4 lžičky řeckého sena, olej Večer namočíme cizrnu a druhý den ji uvaříme, scedíme. Mezitím na oleji osmahneme krátce koření a přihodíme mraženou směs. Až pustí šťávu, přidáme cizrnu a dusíme, dokud voda nevyprchá. Podáváme s rýží. | ![]() | ![]() |