![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]() Klaso, tofu na čubřici
150 g uzeného tofu (1 balíček) 1 čajová lžička černého hořčičného semínka 1 střední cibule 1 čajová lžička čubřice
4 lžíce zmrazené zeleninové směsi na lečo (paprika,rajčata) sůl, olej Na oleji rozehřejeme černého hořčičné semínko, pak přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji chvíli zpěnit. Potom postupně přidáváme na kostičky nakrájené klaso, tofu, zeleninu a koření (černý pepř, čubřicu). Vše pořádně za občasného míchání prosmažíme 10 až 15 minut. Nakonec zdobíme směs na talířek s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou, kde to nejen pěkně vypadá, ale i výborně chutná. ![]() | ![]() | ![]() |