![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]() Hrsty se zeleninovou omáčkou
1 rajčatový protlak 2 stroučky česneku sůl, mletý pepř muškátový květ, olej cukr ![]() citronová šťáva Na slunečnicovém oleji krátce osmahneme prolisovaný česnek a promícháme s (např.) mochovskou zeleninou. Podlijeme 1/2 hrnkem vody, osolíme opepříme, přidáme i muškátový květ a dusíme asi 10 minut. Pak vmícháme rajčatový protlak, zásmažku ( na oleji osmažená hladká mouka) a podle potřeby přilijeme vodu. Dochutíme cukrem a citronovou šťávou. | ![]() | ![]() |