![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]() Hlíva ústřičná v chalupářské omáčce
1 střední cibule 2-3 stroučky česneku 1/2 lžičky mletého pepře 1 lžička solčianky 1 1/2 lžičky hořčice 1/2 hrnku vody 1 lžíci sušeného rýžového mléka
Potom si nachystáme z trochy oleje a 2 lžic mouky zásmažku. Tu zalijeme asi 1 hrnkem vody, promícháme a přilijeme ji k hlívě. Přidáme hořčici, lžíci rýžového mléka a za stálého míchání vaříme deset minut. | ![]() | ![]() |