receptyliteraturapotravinydiskuzezpět na úvodkde se najístkde nakoupitBylinné kávy v novém kabátě.
Bylinné kávy neobsahují kofein, ani jiné návykové látky. Jemně uklidňují mysl a ...

Zpět na recepty

Zpět na hlavní jídla


Haluškové knedlíky dvou barev.

2 hrnky směsi na halušky

4 lžíce celozrnné mouky

1-2 hrnky vody

2 nožky sojových párků

1 klaso - klobása

V míse promícháme sypké směsi (směs na halušky a mouku), přidáme vodu a vytvoříme polotuhé těsto. Vypracujeme je a vyválíme do tvaru knedlíku, který nakrájíme na stejné kousky. Jednotlivé kousky potom plníme 1 kusem sojového párku a 1 klaso klobásy, které jsme předtím podélně rozkrojili.


Hotové knedlíky vaříme v osolené vodě. Podáváme s vařeným kysaným zelím (nejlepší je domácí), podle chuti může být posypáno osmaženou cibulkou.