Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
Fazole v povensálské omáčce 1 hrnek fazolí 3 lžíce instantního sojového mléka sůl, olej 1 střední cibule 2 lžíce hladké mouky 1 lžička provensálského koření 1 lžíce citrónové šťávy 1 lžička francouzské hořčice 1/2 lžičky koriandru 1/2 lžička černého hořčičného semínka špetka cukru Osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku spolu s pomletým koriandrem a černým hořčičným semínkem. Přidáním hladké mouky vytvoříme zásmažku, kterou podlijeme 0,5 l vody s rozmíchaným sojovým mlékem. Až omáčka zhoustne, přisypeme fazole a vše dochutíme zbylým kořením. Žampiony s tofuburgrem 2 plátky tofuburgru, 10 žampionů, 1 cibule, olej, sůl, 1 lžička červené papriky, 1 strouček česneku Necháme na oleji osmažit nadrobno nakrájenou cibuli. Přisypeme rozčtvrcené žampiony a na nudličky nakrájený tofuburgr. Zaprášíme červenou paprikou, solí, přidáme česnek a vše podlijeme trochou vody, kterou necháme vydusit. |