![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]() Bašta dvou barev Pro čyři osoby
1 balíček cerie (200 g) 100 g cibule 150 g mražené zeleniny (zelené fazolky, mrkev) 1 lžička kremžské hořčice 1 čajová lžička mletého pepře
sůl, olej Cibuli nakrájíme na nudličky, osmažíme ji na oleji a přidáme mraženou zeleninu. Potom pět minut restujeme. Přisypeme kostky klasa a cerie, zakapeme sojovou omáčkou, prosmažíme. Mezitím si v misce nachystáme hořčici, maizenu, mletý pepř a dolijeme hrnkem vody, který nalijeme mezi kostky a mícháme. Podle potřeby doléváme vodou a dusíme. Podáváme s rýží a zeleninovou oblohou. ![]() | ![]() | ![]() |