receptyliteraturapotravinydiskuzezpět na úvodkde se najístkde nakoupitvegetarian.cz
vegetarian.cz



Měření energie potravin

Je velmi důležité, aby lidé, kteří vyrábějí potraviny, věděli nejzákladnější věci, jak s touto energií potravin pracovat.

Aby se k zákazníkovi dostal skutečně kvalitní výrobek. Je to zřejmé na příkladu vědeckých pracovníků ve Spojených státech, kteří dělali pokus se zvířaty. Zvířata dostávala umělou výživu, která obsahovala všechno, co obsahuje normální přirozená strava, což zjistili různými rozbory, ale vše bylo uměle vytvořeno.

Zvířata tím krmili a po určité době se zjistilo, že zvířata chátrají, přestala se rozmnožovat, prostě tam bylo něco v nepořádku. Potom jim přidali do stravy mrkev, zeleninu, obiloviny a zvířata se rychle zregenerovala a znovu se začala rozmnožovat. Toto několikrát zopakovali. Vědci zjistili, že kalorická hodnota potravin není primární složkou, ale že je tam něco jiného, což nedokázali definovat, protože medicína a výzkumné ústavy nepracují s energii.

Víme, že například mrkev je vlastně živá záležitost, která má v sobě určitou vibraci a ta vibrace vyživuje radiační vitalitu našich buněk nebo buněk zvířete. Jakmile tam energie není, tak je to mrtvé a následkem toho organismus dlouho v pohodě zůstat nemůže. Všechno kolem nás i v nás je určité elektromagnetické vlnění.

Každá hmota má tuto vibraci, kterou již dnes umíme měřit. Snad je jen otázkou času, kdy měření energie potravin zasáhne jídelníček, celé populace, protože všichni chceme být zdraví. Určitá část populace to cítí intuitivně již dnes. Co vy na to? Vaše příspěvky na toto téma zasílejte na adresu redakce@vegetarian.cz

z různých zdrojů zpracováno red.