![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Měření energie potravin
Je velmi důležité, aby lidé, kteří vyrábějí potraviny, věděli nejzákladnější věci, jak s touto energií potravin pracovat. Zvířata tím krmili a po určité době se zjistilo, že zvířata chátrají, přestala se rozmnožovat, prostě tam bylo něco v nepořádku. Potom jim přidali do stravy mrkev, zeleninu, obiloviny a zvířata se rychle zregenerovala a znovu se začala rozmnožovat. Toto několikrát zopakovali. Vědci zjistili, že kalorická hodnota potravin není primární složkou, ale že je tam něco jiného, což nedokázali definovat, protože medicína a výzkumné ústavy nepracují s energii.
Každá hmota má tuto vibraci, kterou již dnes umíme měřit. Snad je jen otázkou času, kdy měření energie potravin zasáhne jídelníček, celé populace, protože všichni chceme být zdraví. Určitá část populace to cítí intuitivně již dnes. Co vy na to? Vaše příspěvky na toto téma zasílejte na adresu redakce@vegetarian.cz z různých zdrojů zpracováno red. | ![]() | ![]() |