|
BIBLE DOMÁCÍHO PEČENÍ Umění domácího pečení Škála receptů: rychlé chleby, muffiny, bochánky, bagely, preclíky, chlebové placky, pizza, focaccia, ciabatta, bílý toastový chléb, rozinkové šneky, žemličky, celozrnné veky, bagety, francouzský chléb, pugliese, žitný a tradiční chléb, briošky, challa, panettone, bábovky Nezbytné rady: jak na vykynutém bochníku utvořit zářezy, aby neklesl; jak dosáhnout toho, aby droždí bezvadně vzešlo; jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté; jak poznat, kdy je chléb pečený nebo zabránit přichycení spodní kůrky; jaké polevy a sypání zvolit Kuchyňské vybavení: potřebné pomůcky - ošatky, formy, pekáče, nože, rádýlka, mašlovačky, nejkvalitnější a léty prověření pomocníci pro zdárné pečení - římský hrnec, vpichový teploměr, mixéry, univerzální roboty, trouby, domácí pekárna Obrazem: 300 ilustrací a 32 lákavých barevných celostránkových fotografií doplňuje kuchařku, na niž se můžete plně spolehnout a z níž se mnohé naučíte ... K dostání v knihkupectví, prodejnách Knižního klubu a na www.knizniweb.cz Vydala Euromedia Group k.s., IKAR |