![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty |
![]() |
![]() Jemná omáčka s koprovou vůní Soutěžní příspěvek Fotosoutěže Vegetarian.cz autor: Klára Juránková
Ingredience: 2 lžíce másla, 2 cibule 4 PL hladké mouky, 1l vody 350g fazolových lusků (i mražené) sojové nudličky sůl, bobkový list
celé nové koření celý černý pepř, kmín kopr - aby omáčka příjemně voněla Příprava: Cibule nakrájíme nadrobno a osmahneme. Zasypeme moukou a zalijeme vodou. Přidáme fazolové lusky a vaříme. Mezitím v jiném hrnci dáme podle návodu vařit sojové nudličky, které po uvaření dáme do omáčky. Originální receptura a foto - fotosoutěže Vegetarian.cz   ![]() | ![]() | ![]() |