receptyliteraturapotravinydiskuzezpět na úvodkde se najístkde nakoupitpovídka
povídka na vegetarian.cz
zpět na další příspěvky


Diskuse: proč jsem se stal(a)/nestal(a) vegetariánem(kou)

Ahoj T.Rexi, zkus střílecké sabdží.

Střílky - Maháprabhudíp ášram v zámku ve Střílkách - kousek od Koryčan - od Brna směrem na Bučovice asi 50 km - Jóga v denním životě

Sabdží - výtečný indický pokrm z různé zeleniny a koření, podává se s rýží a můžeš se jej opravdu klidně a bez obav přecpat, že se sotva kutálíš a nebude Ti nikdy zle. Tam je to opravdu tzv. "satvické" (tj. "čisté") jídlo. Stojí asi 40 Kč. A mají tam 26. 6. 2005 od 14:00 do 17:00 Den otevřených dveří s ochutnávkou.

Mimo to umí opravdu dobré sabdží i restaurace Beas v Praze v Týnské ulici.

majhan@centrum.cz



Příspěvky do diskuze "Proč jsem se stal vegetariánem" zasílejte ZDE